E: [email protected] A: гр. Сопот, бул. "Иван Вазов" №1
English English
Вазовски
машиностроителни заводи ЕАД
ВМЗ Вазовски
машиностроителни заводи ЕАД

ДО РАБОТНИЦИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА „ВАЗОВСКИ МАШИНОСТРОИТЕЛНИ ЗАВОДИ“ ЕАД, ГР. СОПОТ 08.06.2021

08.06.2021

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Изключително сме щастливи да се обърнем към всички Вас по случай  85-годишнината от създаването на „Вазовски Машиностроителни Заводи“ ЕАД, гр. Сопот. Дружеството е създадено през 1936 година  и функционира успешно  до момента, устоявайки на всички исторически, икономически и политически предизвикателства на прехода и нашето съвремие.

Убедени сме, че посрещаме тази годишнина удовлетворени от себе си и от постигнатите цели, защото вървим уверено по избрания път, а делата ни се оценяват в най-висока степен от нашите клиенти и партньори.

Колективът на ВМЗ е доказал характера си с положените усилия и извършената работата през годините, въпреки трудностите.Гордеем се, че сме част от този екип, който премина през редица изпитания и предизвикателства, но запази водещата си позиция в производството на специална продукция.

В продължение на 85 години в дружеството ни са работели и продължават да работят едни от най-високо квалифицираните специалисти в областта на механиката и производство на боеприпаси. Непрекъснатото ни желание за развитие, усъвършенстване и усвояване на нови технологии гарантира високото качество на нашата продукция.

Изразяваме признателността си към всички наши служители и партньори, с които заедно постигаме нови успехи и осигуряваме достойно бъдеще на комбината. Искаме да Ви уверим, че имаме амбицията заедно да продължим издигането на авторитета на ВМЗ в дългосрочен план като продължим да пишем история със златни букви.

Накрая ни позволете да благодарим на всички бивши и настоящи колеги, които направиха възможна тази 85 – годишнина! Желаем на всички Вас здраве и сполука във всички начинания!

СЪВЕТ НА ДИРЕКТОРИТЕ

НА „ВМЗ“ ЕАД, ГР. СОПОТ

09.06.2021г.

гр. Сопот

Още новини

СЪОБЩЕНИЕ 20.05.2024 08.06.2021

Ръководството на “ВМЗ” ЕАД – гр. Сопот уведомява обществеността в населените места от общини Карлово и Сопот, че на 22.05.2024 г. /сряда/ на полигон “Анево” ще се извършва контролирано унищожаване на бракувани боеприпаси и други взривни материали, отпаднали от производствения процес на дружеството. Съгласно действащото законодателство и нормативните документи, оперативното ръководство на “ВМЗ” ЕАД...

Прочетете повече
ПРАЗНИЧНО ОБРЪЩЕНИЕ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР ПО СЛУЧАЙ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ 05.05.2024 08.06.2021

Уважаеми работници и служители на Вазовски машиностроителни заводи,Великден е празник, който осветлява смисъла на човешкото съществуване и изпълва сърцата с душевен мир и любов.В Христовото Възкресение е основанието и силата на нашата вяра, в него е залогът и на нашата надежда във всепобеждаващата сила на живота и доброто.Нека има светлина в душите ни, уют в домовете ни и смирение в сърцата ни!&nb...

Прочетете повече
ВМЗ с представяне на стажантската си програма на Форум „Стажове“ 2024 22.04.2024 08.06.2021

И тази година ВМЗ – Сопот взе участие във форум „Стажове“. Традиционно към щанда на предприятието имаше интерес от страна на студенти от всички факултети на Технически университет-София – Филиал Пловдив.Изложението даде възможност на студентите да се запознаят лично със служителите, които извършват подбора на персонал в дружеството. Експертите на ВМЗ презентираха пред тях какви знания и умения са...

Прочетете повече