E: [email protected] A: гр. Сопот, бул. "Иван Вазов" №1
English English
Вазовски
машиностроителни заводи ЕАД
ВМЗ Вазовски
машиностроителни заводи ЕАД

ДО РАБОТНИЦИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА „ВАЗОВСКИ МАШИНОСТРОИТЕЛНИ ЗАВОДИ“ ЕАД, ГР. СОПОТ 08.06.2021

08.06.2021

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Изключително сме щастливи да се обърнем към всички Вас по случай  85-годишнината от създаването на „Вазовски Машиностроителни Заводи“ ЕАД, гр. Сопот. Дружеството е създадено през 1936 година  и функционира успешно  до момента, устоявайки на всички исторически, икономически и политически предизвикателства на прехода и нашето съвремие.

Убедени сме, че посрещаме тази годишнина удовлетворени от себе си и от постигнатите цели, защото вървим уверено по избрания път, а делата ни се оценяват в най-висока степен от нашите клиенти и партньори.

Колективът на ВМЗ е доказал характера си с положените усилия и извършената работата през годините, въпреки трудностите.Гордеем се, че сме част от този екип, който премина през редица изпитания и предизвикателства, но запази водещата си позиция в производството на специална продукция.

В продължение на 85 години в дружеството ни са работели и продължават да работят едни от най-високо квалифицираните специалисти в областта на механиката и производство на боеприпаси. Непрекъснатото ни желание за развитие, усъвършенстване и усвояване на нови технологии гарантира високото качество на нашата продукция.

Изразяваме признателността си към всички наши служители и партньори, с които заедно постигаме нови успехи и осигуряваме достойно бъдеще на комбината. Искаме да Ви уверим, че имаме амбицията заедно да продължим издигането на авторитета на ВМЗ в дългосрочен план като продължим да пишем история със златни букви.

Накрая ни позволете да благодарим на всички бивши и настоящи колеги, които направиха възможна тази 85 – годишнина! Желаем на всички Вас здраве и сполука във всички начинания!

СЪВЕТ НА ДИРЕКТОРИТЕ

НА „ВМЗ“ ЕАД, ГР. СОПОТ

09.06.2021г.

гр. Сопот

Още новини

ПРАЗНИЧНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА СЪЕДИНЕНИЕТО 06.09.2023 08.06.2021

Уважаеми работници и служители на Вазовски машиностроителни заводи,Всяка година на 6-ти септември се връщаме към събитията от 1885 година, когато един горд народ се обявява против повторно наложените му окови, като противно на решенията на Великите сили, Източна Румелия се обединява с Княжество България.Това е един от онези дръзки моменти, когато смелостта и силата на българския дух променят истор...

Прочетете повече
ВМЗ с навременна помощ в гасенето на пожари в Карловско 08.06.2021

Кметовете на община Карлово, село Иганово и село Певците изказаха благодарности към екипите на Противопожарна охрана и защита на населението на ВМЗ Сопот.Огнеборците ни се отзоваха изключително бързо и оказаха навременна помощ за потушаването на пожарите, възникнали по едно и също време на няколко места в землищата на село Иганово и село Певците.Благодарение на добрата организация и бързата р...

Прочетете повече
Нови парни котли бяха монтирани в парната централа на ВМЗ Сопот 08.06.2021

   Системата е висококачествена и ефективна, отговаряща на всички европейски директиви, касаещи намаляване на замърсяването на въздуха. Най-висок клас защита, минимални стойности на изхвърляните вредни емисии и високата гъвкавост по отношение на работата, благодарение на напълно автоматизираната електронна система на горелката, са част от предимствата на новото оборудване.   &n...

Прочетете повече