E: [email protected] A: гр. Сопот, бул. "Иван Вазов" №1
English English
Вазовски
машиностроителни заводи ЕАД
ВМЗ Вазовски
машиностроителни заводи ЕАД

Боеприпаси за тежка противотанкова гранатохвъргачка СПГ-9М и оръдие 2А28