E: [email protected] A: гр. Сопот, бул. "Иван Вазов" №1
English English
Вазовски
машиностроителни заводи ЕАД
ВМЗ Вазовски
машиностроителни заводи ЕАД

СТАЖАНТСКИ ПОЗИЦИИ за 2018 г. 23.04.2018

23.04.2018
СТАЖАНТСКИ ПОЗИЦИИ за 2018 г. 23.04.2018

     „ВМЗ“ ЕАД - гр. Сопот е основан през 1936 г. и е най-голямото предприятиеот военнопромишления комплекс на България.Предприятието разработва и произвежда широка гама продукти със специално предназначение като боеприпаси,гранати, ракети, взриватели, пирозакъснители и др. Разполага с открит изпитателен полигон за изпитвания на продукцията. „ВМЗ“ ЕАД традиционно участва в специализираното изложение „Хемус” в Пловдивския Технически панаир, както и в други форуми в страната и по света.

СТАЖАНТСКИ ПОЗИЦИИ за 2018 г.:

1. Стажант-настройчик на ММ с ЦПУ (2 места), подходящи за студенти, обучаващи се  в областта на машиностроенето в специалности, свързани с програмиране на металообработващи машини с ЦПУ, технология на металите и металорежещите машини.

2. Стажант-електроинженер (1 място), подходящо за студенти със степен “бакалавър“, обучаващи се в областта на електроинженерството.

3. Стажант-технолог (7 места), подходящи за студенти, обучаващи се  в областта на машиностроенето в специалности, свързани с програмиране на металообработващи машини с ЦПУ, технология на металите и металорежещите машини и „Химични технологии“ в специалности „Електрохимични технологии и защита от корозия“, „Технология на каучука и пластмасите“.

4. Стажант-конструктор (2 места), подходящи за студенти, обучаващи се  в областта на машиностроенето в специалности „Механично уредостроене“, „Мехатроника“.

 5. Стажант-електрончик (2 места), подходящи за студенти, обучаващи се  в областта на Електронната техника и технологии, в специалност „Електроника“.

6. Стажант-технически изпълнител (2 места), подходящи за студенти, обучаващи се или завършили  бакалавърска степен, специалност  „Индустриален мениджмънт“.

7. Стажант-специалист, компютърни мрежи и системи (2 места), подходящи за студенти, обучаващи се или завършили специалност „Компютърни системи и технологии“.

Стажант-изпитател на въоръжение, военни техники и имущества (2 места), подходящи за студенти, обучаващи се в „Национален военен университет”.

9. Стажант-инспектор, административно обслужване на персонала (2 места), подходящи за студенти, обучаващи се или завършили  бакалавърска или магистърска степен, специалност  „Управление на човешките ресурси“.

Кандидатства се чрез подаване на подробна автобиография до Дирекция  “Развитие на човешки ресурси”,  отдел „УЧР“ на адрес гр.Сопот, ул. „Иван Вазов“ №1 или в електронен формат на e-mail: [email protected].

Телефон за справка: 0887 804188  или  03139 / 52-44 

Краен срок за кандидатстване – 1 юни 2018 г.

Стажантската програма предлага придобиване на практически опит чрез работа в реална среда; сключване на трудов договор за работа или договор за стипендия; продължителност от 1 до 3 месеца; пълно или непълно работно време; безплатен престой в общежитие за целия период на стажа за живущите в отдалечени населени места.

С предимство ще се разглеждат кандидати, които сажители на общини Карлово и Сопот и Пловдивска област и деца на работници и работници-пенсионери на „ВМЗ“ ЕАД.

Още новини

ПРАЗНИЧНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА СЪЕДИНЕНИЕТО 06.09.2023 23.04.2018

Уважаеми работници и служители на Вазовски машиностроителни заводи,Всяка година на 6-ти септември се връщаме към събитията от 1885 година, когато един горд народ се обявява против повторно наложените му окови, като противно на решенията на Великите сили, Източна Румелия се обединява с Княжество България.Това е един от онези дръзки моменти, когато смелостта и силата на българския дух променят истор...

Прочетете повече
ВМЗ с навременна помощ в гасенето на пожари в Карловско 23.04.2018

Кметовете на община Карлово, село Иганово и село Певците изказаха благодарности към екипите на Противопожарна охрана и защита на населението на ВМЗ Сопот.Огнеборците ни се отзоваха изключително бързо и оказаха навременна помощ за потушаването на пожарите, възникнали по едно и също време на няколко места в землищата на село Иганово и село Певците.Благодарение на добрата организация и бързата р...

Прочетете повече
Нови парни котли бяха монтирани в парната централа на ВМЗ Сопот 23.04.2018

   Системата е висококачествена и ефективна, отговаряща на всички европейски директиви, касаещи намаляване на замърсяването на въздуха. Най-висок клас защита, минимални стойности на изхвърляните вредни емисии и високата гъвкавост по отношение на работата, благодарение на напълно автоматизираната електронна система на горелката, са част от предимствата на новото оборудване.   &n...

Прочетете повече