НОВИНИ

ПРАЗНИЧНО ПРИВЕТСТВИЕ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА ВМЗ ЕАД 23.12.2020

УВАЖАЕМИ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ

НА ВАЗОВСКИТЕ МАШИНОСТРОИТЕЛНИ ЗАВОДИ,

 

КОЛЕГИ,

 

Обръщам се към вас в навечерието на Рождество Христово с искрено пожелание в семействата ви да се случи нещо ново, светло и красиво! Нека светлината на големия християнски празник бъде своеобразен преход между онова, което ще остане зад нас и това, което предстои. Пожелавам душите на всички да се възродят за човешка топлина, отзивчивост и добрина!

Изпращаме една сложна и тежка година, през която положихме всички усилия да докажем, че можем да работим и в условията на световна криза; да бъдем иновативни, да отстояваме своите интереси във всички точки на света. Приемете благодарността и признанието на ръководството на дружеството за вашия труд в месеците на изпитания!

На прага на 2021 година всички ние сме изпълнени с надежда и очакване за реализиране на плановете, за съпричастност, за разбиране и взаимодействие помежду ни. Желая здраве, щастие и благополучие на вас и семействата ви! Да бъдем благодарни на всичко, което имаме и с добра мисъл, с надежда и вяра в позитивното начало да посрещнем 2021 година!

 

СВЕТЛИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

 

ЗДРАВА, МИРНА,

БЛАГОПОЛУЧНА, УСПЕШНА 2021 ГОДИНА!

 

Д-Р ИНЖ. ИВАН ГЕЦОВ